Met ingang van het nieuwe jaar hebben wij een aantal wijzigingen in het voerassortiment doorgevoerd, waar u als klant flink van profiteert.

Hill’s, ons vertrouwde merk, is bij ons sinds 1 februari in prijs verlaagd! U betaalt daardoor bij ons niet meer en soms zelfs minder dan bij andere verkooppunten.

Om onze klanten een goedkoper alternatief te kunnen bieden voor de soms vrij prijzige maar oh zo noodzakelijke dieetvoedingen, hebben wij het merk Sanimed in ons assortiment opgenomen. Dit is een exclusief merk, ontwikkeld door de Nederlandse hoogleraar Anton Beynen. Net als Hill’s heeft Sanimed voor vrijwel elke aandoening een passende voeding, waardoor uw huisdier meer en langer van het leven kan genieten. Wij staan volledig achter de kwaliteit van deze voedingen; lust uw hond of kat de voeding niet, dan krijgt u uw geld gewoon terug!

Wij hebben ons assortiment van beide merken flink uitgebreid, waardoor wij voortaan vrijwel alle varianten dieetvoeding gewoon standaard op voorraad hebben; dat betekent dat u niet meer van te voren hoeft te bestellen!

Ook verkopen wij sinds kort weer VetEssentials van Hill’s; de beste onderhoudsvoeding voor gezonde honden en katten op alle leeftijden, exclusief verkrijgbaar bij de dierenarts.