Zaterdag 6 oktober begon regenachtig en somber, maar  toen we van start gingen kwam de zon er al snel bij, gelukkig!

Een knuffelhond, klaar voor operatie!

Wij boden u een blik achter de schermen van onze praktijk door middel van een rondleiding door het pand. De belangstelling hiervoor was groot! Wij hebben ongeveer 50 mensen mogen rondleiden, we kunnen dus wel zeggen dat dit een succes was. Men vond het erg interessant om te zien waar wij dieren opereren en veel mensen weten nu iets beter wat ons vak precies inhoudt.

 

 

 

 

Verder hadden wij een demonstratie van Hondenschool het Geduld, ook hier is met veel mensen naar gekeken. Onze super hond Julius heeft het heel goed gedaan!

Julius en Petra geven uitleg aan het publiek

onder veel belangstelling op de tafel

Ook was bij ons deze dag aanwezig Sandra Verzaal, eigenaresse van trimsalon Just4Dogs, om u en uw huisdier te voorzien van een goed advies met betrekking tot vacht en nagels. Een aantal honden mocht plaatsnemen op haar kaptafel en ging een stukje knapper weer naar huis.

 

 

 

 

 

 

 

Meneer van de Voort, ambassadeur van het KNGF, was hier om te vertellen over zijn ervaringen met zijn hond Robbie, een labrador retriever van het KNGF, maar ook om te vertellen over het goede en belangrijke werk wat het KNGF doet. Ook hier was veel interesse voor. We hebben zelfs een boekje meegekregen waarop de basis van het braille staat, dus goed oefenen iedereen!

Voor iedereen een deskundig advies

De vertegenwoordiger van Hill’s, Jelle Puype, is ook op deze dag aanwezig geweest en heeft veel mensen van advies kunnen voorzien over het juiste voer voor hun huisdier.

 

 

 

 

 

Zoals u weet was er ook een rad van fortuin waar we prijzen hebben verloot. Het rad draaide voor het goede doel, het KNGF. Dit was een groot succes!

het rad van fortuin draait, spannend!

Aan het einde van de dag hadden wij ook nog een ballonnenwedstrijd voor de kinderen. Veel kinderen hebben een ballon opgelaten. Degene wiens ballon die het verst zou komen, zou hiermee een mooie prijs winnen. Drie dagen na de open dag kregen wij bericht dat de eerste ballon gevonden was. Deze ballon was gevonden in (ja schrik niet) Hengelo! Omdat er hierna geen ballonnen nog verder gereisd bleken te hebben, is de ballon in Hengelo de winnaar. Deze ballon was van Eva Broeknellis; Eva, gefeliciteerd, je mag je prijs op de praktijk komen ophalen!

het was een prachtige dag om de ballonnen op te laten

Tot slot willen wij iedereen, waaronder alle bezoekers bedanken voor een zeer geslaagde open dag! In het bijzonder willen wij onze partners bedanken:

Hondenschool het Geduld

Trimsalon Just4dogs van Sandra Verzaal

Hill’s Pet Nutrition, vertegenwoordigd door Jelle Puype

Het KNGF, vertegenwoordigd door Harold van de Voort