Vacature paraveterinair

8 uur/week

Voor onze kleine en gezellige gezelschapsdierenpraktijk in regio Amsterdam zoeken wij een leuke collega!

Wie zijn wij

Wij zijn een gezelschapsdierenpraktijk die goede, no nonsense diergeneeskunde bedrijft. We bedienen een klein dorp met onze eerstelijns diergeneeskunde en zijn daarnaast recentelijk begonnen met het aanbieden van laparoscopische sterilisaties waarmee we een grotere regio willen bereiken. Ons motto ‘beter door aandacht’ geeft aan waar wij voor staan: aandacht voor klant en dier, aandacht voor onze (persoonlijke en praktijk-) ontwikkeling, en aandacht voor je collega’s.

Wie ben jij

Vanzelfsprekend ben je minstens zo dol op mensen als op dieren, hou je van schoonmaken, zie je een ontevreden eigenaar of een bijtende hond niet als probleem maar als uitdaging, kun je desnoods 6 dingen tegelijk doen, en ben je niet vies van hard werken voor weinig geld, anders was je geen paraveterinair geworden.

Jij ligt daarnaast ook nog eens goed in de groep bij ons, je beschikt over humor, je hebt een makkelijke babbel en begrijpt dat binnen de veterinaire wereld stilstand achteruitgang is. Jouw interesses en vaardigheden zijn vakoverstijgend waardoor we jou je eigen taken kunnen geven, bijvoorbeeld op het gebied van social media bijhouden, websites onderhouden, (nieuws)brieven/protocollen schrijven of flyers/posters ontwerpen.

Je hebt al enige werkervaring, zodat we je met een gerust hart zelfstandig telefoontjes en baliebezoeken kunnen laten afhandelen. We verwachten dat je, naast de ene dag in de week die je vast werkt, ook zo collegiaal bent om een ander z’n vakantie te gunnen en dus bij tijd en wijle wat extra in kunt vallen.

Omdat je begrijpt dat een trouw klantenbestand begint bij trouw personeel, heb je de intentie om je voor langere tijd te verbinden aan onze praktijk.

vacature dierenarts aan de amstel

Wat bieden wij

Een contract voor 8 uur per week, met mogelijk meer uren op termijn (afhankelijk van de groei van de praktijk). Een baan waarin je veel vrijheid en zelfstandigheid krijgt, waarin altijd tijd is voor een kletsje met elkaar en met de klanten, en waarin je de ruimte krijgt om jouw specifieke talenten te ontwikkelen. Je hoeft geen diensten te draaien.

Geïnteresseerd?
Stuur ons je CV en een brief waarin we in elk geval kunnen lezen:
• waarom je juist déze baan wilt
• wat je kunt toevoegen aan ons team

Reageren kan zolang deze vacature online staat. Mail je brief en CV naar info@dierenartsaandeamstel.nl t.a.v. Bregje Muijlaert.