DEZE VACATURE IS INMIDDELS VERVULD.

Per 1 maart is het team van Dierenarts Aan de Amstel op zoek naar versterking!

Wie zijn wij:
Dierenarts Aan de Amstel is een kleine, moderne praktijk die sinds anderhalf jaar in handen is van dierenarts Bregje Muijlaert. Samen met drie paraveterinairen vormt zij het team van de enige dierenartsenpraktijk die Ouderkerk aan de Amstel rijk is. De praktijk is nog volop aan het groeien en ontwikkelen, en kenmerkt zich door een goede onderlinge sfeer, betrokken en persoonlijk contact met klanten en het bedrijven van moderne diergeneeskunde.

Wat zoeken wij:
We zoeken een gezellige collega die beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden en een gezonde commerciële instelling. Je houdt van het contact met klanten, maar bent ook geïnteresseerd in de bedrijfsmatige kant van de praktijk. Een voorkeur voor interne geneeskunde tov chirurgie strekt tot aanbeveling. We vinden leergierigheid en snel zelfstandig kunnen functioneren belangrijker dan de hoeveelheid ervaring die je hebt.

Wat bieden wij:
We bieden jou een contract voor ca 11 uur per week: de gehele dinsdag (woensdag ipv dinsdag is bespreekbaar) en de vrijdagmiddag. Hier komen avonddiensten (1 x per 1 a 2 weken tot 21:30) en een paar weekenddiensten per jaar (alleen overdag) bij, en zo nu en dan het opvullen van vakantie-uren. Help je ons mee de praktijk verder te laten groeien, dan kunnen er op den duur desgewenst uren bij komen. Er is een budget voor nascholing beschikbaar.

Interesse?
Spreekt bovenstaande tekst je aan? Laat ons dan weten waarom: stuur je sollicitatiebrief en je CV zo spoedig mogelijk naar info@dierenartsaandeamstel.nl.