Programma open dag zaterdag 6 oktober 13:00 -17:00

Op deze dag staat er voor elke bezoeker koffie/thee/limonade en een hapje klaar, samen met een leuke goodiebag (zolang de voorraad strekt), en bieden wij nieuwe klanten die zich die dag bij ons inschrijven een korting van 10% op hun eerste bezoek of aankoop!

13:00 – 17:00 elk uur rondleidingen door de praktijk
Neem deel aan een rondleiding door ons personeel en zie de praktijk zoals u die normaal gesproken niet te zien krijgt: hoe worden röntgenfoto’s gemaakt, waar wordt mijn hond geopereerd en waar wordt mijn kat opgenomen? U krijgt de gelegenheid om alle vragen te stellen over onze praktijk en ons vak!

14:00 – 14:30 demonstratie hondenschool ‘t Geduld
Hondenschool ‘t Geduld uit Ouderkerk is net opgericht door twee ervaren en goed opgeleide instructeurs. Er zal een leuke demonstratie gegeven worden over het trainen van uw hond op een positieve manier.

14:30 – 15:30 voorlichting KNGF Geleidehonden
Een ambassadeur van het KNGF Geleidehonden zal, als ervaringsdeskundige met het werken met deze honden, uitleg geven over het KNGF en wat geleidehonden zoal doen.

15:00 – 17:00 gratis nagels knippen en advies vachtverzorging door trimsalon Just4Dogs
U kunt de nagels van uw hond gratis laten knippen door Sandra Verzaal van Trimsalon Just4Dogs. Ook zal zij voor uw hond een vachtverzorgingsadvies op maat kunnen geven!

15:00 – 17:00 gratis voedingsadvies voor uw hond of kat door vertegenwoordiger Hill’s Pet Nutrition
Het gerenommeerde merk Hill’s staat bekend als een van de beste merken qua honden- en kattenvoeding. Er zijn tegenwoordig echter zoveel verschillende voersoorten beschikbaar dat u wellicht door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom kunt u vandaag bij hen terecht voor een gratis voedingsadvies op maat voor uw eigen viervoeter. Ook krijgt u alleen vandaag direct 25% korting op alle soorten voeding van Hill’s VetEssentials!

16:00 Trekking Rad van Fortuin met prachtige prijzen
In de weken voorafgaand aan deze open dag én op de open dag zelf bent u in de gelegenheid om lootjes te kopen bij ons personeel (1 euro/stuk; 6 voor de prijs van 5) voor het Rad van Fortuin. De gehele opbrengst van deze lotverkoop komt ten goede aan het KNGF! Om 16:00 vindt de trekking plaats; we hebben vele prijzen beschikbaar, zoals een jaar lang gratis ontworming voor hond of kat, gratis zakken voer van Hill’s en als klap op de vuurpijl een jaar lang gratis preventieve zorg (vaccinaties, ontwormingen, ontvlooiingen)  voor uw hond of kat!

16:45 Het oplaten van de ballonnen voor de ballonnenwedstrijd
Voor alle kinderen hebben wij gratis heliumballonnen die om 16:45 gezamenlijk opgelaten zullen worden. De eigenaar van de ballon die de verste reis aflegt, zal beloond worden met een prachtige prijs! De uitslag van deze wedstrijd zal 4 weken na de open dag bekend gemaakt worden.

Tot ziens op onze open dag!