Ons team

Bij Dierenarts Aan de Amstel werkt een klein en hecht team van twee dierenartsen en drie paraveterinairen (dierenartsassistenten). Bregje, Jetske en Jacqueline werken al vanaf het begin in 2011 samen en Linda is daar in 2015 bij gekomen. Esther maakte in 2017 het team compleet. Samen hebben ze 7 katten, 6 honden, 8 zonen, 3 mannen en 2 vrouwen.

Bregje Muijlaert

Bregje Muijlaert is sinds 2011 de trotse eigenaar van Dierenarts Aan de Amstel. Ze is in 2006 afgestudeerd aan de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Tijdens haar studie heeft ze zich naast honden en katten ook verdiept in konijnen, knaagdieren en fretten. Ze heeft in de eerste 5 jaar van haar carrière vele dierenartspraktijken in heel Nederland van binnen gezien als waarnemend dierenarts. Chirurgie, en met name laparoscopische sterilisatie, heeft haar bijzondere interesse.

Bregje: “Werken met dieren is werken met emotie; het omvat zoveel meer dan alleen het beter maken van een huisdier. Ik vind het heel belangrijk dat iedereen zich gezien en gehoord voelt bij ons. Ik geniet als iemand na een levensreddende operatie van z’n hond opgelucht en blij naar huis gaat. Minstens zo belangrijk vind ik het dat iemand met een goed gevoel kan terugkijken op het afscheid van zijn huisdier. We voelen ons met het hele team echt betrokken, en dat werkt door in de relaties die we opbouwen met onze klanten en hun dieren.”

Bregje werkt elke dag behalve vrijdag.

Dierenarts Bregje Muijlaert
Dierenarts Linda Franssen

Linda Franssen

Linda Franssen is net als Bregje Muijlaert in 2006 afgestudeerd. Bregje en Linda leerden elkaar kennen tijdens de laatste fase van hun studie en hebben ook nog even samen in hetzelfde rugbyteam gespeeld. Op dit moment werkt Linda een aantal dagen per week in de Spoedkliniek voor Dieren in Amsterdam, alwaar ze veel ernstig zieke dieren behandelt. Daarnaast werkt ze 1 dag in de week bij Dierenarts Aan de Amstel.

Linda: “Toen Bregje mij in 2015 vroeg om bij haar te komen werken, hoefde ik geen twee keer na te denken. Ik vind het heel leuk om, naast mijn hectische werk in de Spoedkliniek, bij Dierenarts Aan de Amstel juist alle tijd en aandacht voor de dieren en hun baasjes te hebben. Ik beleef veel plezier aan het persoonlijke contact met de klanten en ook aan het werken in zo’n klein en gezellig team.”

Linda werkt op maandagmiddag en vrijdag.

Merel Verheij

Merel is de Benjamin in ons team en heeft in 2018 in Barneveld haar opleiding tot paraveterinair afgerond. Vrijwel direct na haar afstuderen is ze bij ons aan de slag gegaan. Merel weet van aanpakken, is erg leergierig en hecht veel waarde aan een goed contact met de klant.

Merel: “Van jongs af aan ben ik al bezig met het verzorgen en het welzijn van dieren. Wat het werken met mensen en dieren zo ontzettend waardevol maakt, is de voldoening die je krijgt als een dier weer opknapt. En niet te vergeten: daarbij de glimlach op het gezicht van de eigenaar te zien! Eén van mijn favoriete onderdelen van de diergeneeskunde is de tandheelkunde: een slecht gebit opknappen vind ik ontzettend leuk. Bij Dierenarts aan de Amstel kan ik mijn passie in de praktijk brengen!”

Merel helpt jou op maandag en woensdag

Merel Verheij
Jetske Verhulsdonck

Jetske Verhulsdonck

Jetske is voor onze klanten, door haar jarenlange verbondenheid aan de praktijk, niet alleen een bekend maar ook een geliefd gezicht. Zij begon haar carrière als paraveterinair al in 1997 en heeft dus inmiddels haar sporen verdiend in de diergeneeskundige wereld. Haar interesses liggen in de tandheelkunde en voedingsleer en zij is gecertificeerd Hill’s voedingsconsulente.

Jetske: “Ik ben één van die geluksvogels die van haar passie haar beroep heeft kunnen maken. Het allerleukste aan mijn werk is de combinatie van het contact met mens en dier. Bij ons is er altijd tijd om zowel mens als dier in de watten te leggen, iets wat ik vreselijk graag doe. Als iedereen met een tevreden gevoel de deur uitgaat, is mijn dag geslaagd! Na al die jaren ga ik nog altijd met veel plezier naar mijn werk, ik kan me niet voorstellen ooit iets anders te doen.”

Op donderdag en vrijdag word je te woord gestaan door Jetske Verhulsdonck.

Esther Visser

Esther werkt sinds 2017 bij ons maar is al sinds 2011 paraveterinair. Zij combineert haar werk bij ons met werk voor Stichting Contacthond en haar eigen bedrijf, Sam-Sam. Ze is dus echt een bezige bij, en heeft door haar verschillende werkzaamheden heel veel kennis van honden, hun gedrag en hun band met mensen.

Esther:”Mensen en dieren kunnen zoveel voor elkaar betekenen. Dieren geven plezier, troost en laten ons veel van onszelf zien. Logisch dat we leuke dingen samen willen doen en veel met ze knuffelen. Natuurlijk willen we ze de beste zorg geven, ook als het even wat minder gaat. Begeleiding, training én medische hulp: voor mij is er geen betere combi en ik ben blij dat ik hier mijn dagelijks werk van heb kunnen maken.”

Esther werkt op dinsdag.

Jacqueline Hogenhout

Je wilt altijd het beste voor je huisdieren. Bij Dierenarts aan de Amstel gaan ze met leuke en minder leuke dingen hier zorgvuldig, behulpzaam en respectvol om. Of het nu ligt aan het geweldige team wat hier werkt en uitsluitend uit vrouwen bestaat? Het moet haast wel. Men is gewoon lief voor dieren en de baasjes worden daardoor toch vaak gerustgesteld.

Truus en Leo Pool, baasjes van Punky

Onze lieve hond Moniek
Is al een paar jaar chronisch ziek
Ze komt hier maandelijks twee keer
Voor wegen en soms ook voor meer
Zij wordt met aandacht dan gezien
Door Bregje Jetske of Jacqueline
Linda geeft haar soms een prik
Daarna een koekje voor de schrik
Meedenken of ook goede raad
Hebben zij hier steeds paraat
Altijd een vriendelijk gezicht
Ze zijn hier zeker klantgericht.
Kortom bij deze dierenartspraktijk
Zijn baas en huisdier écht belangrijk!
Ik als vrouwtje van Moniek
Vindt ze hierdoor zeer uniek!

Lucie, baasje van Moniek