Ons team

Bij Dierenarts Aan de Amstel werkt een klein en hecht team van 1 a 2 dierenartsen en 4 paraveterinairen (dierenartsassistenten). We hechten veel waarde aan plezier beleven in ons werk, een goede werk-privébalans behouden en lol hebben met elkaar. Daardoor gaat iedereen elke dag met plezier naar haar werk. Dat is niet alleen fijn voor ons; dat merk jij ook direct als je bij ons binnenloopt!

Bregje Muijlaert

Bregje Muijlaert is sinds 2011 de trotse eigenaar van Dierenarts Aan de Amstel. Ze is in 2006 afgestudeerd aan de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Tijdens haar studie heeft ze zich naast honden en katten ook verdiept in konijnen, knaagdieren en fretten. Ze heeft in de eerste 5 jaar van haar carrière vele dierenartspraktijken in heel Nederland van binnen gezien als waarnemend dierenarts. Chirurgie, en met name laparoscopische sterilisatie, heeft haar bijzondere interesse.

Bregje: “Werken met dieren is werken met emotie; het omvat zoveel meer dan alleen het beter maken van een huisdier. Ik vind het heel belangrijk dat iedereen zich gezien en gehoord voelt bij ons. Ik geniet als iemand na een levensreddende operatie van z’n hond opgelucht en blij naar huis gaat. Minstens zo belangrijk vind ik het dat iemand met een goed gevoel kan terugkijken op het afscheid van zijn huisdier. We voelen ons met het hele team echt betrokken, en dat werkt door in de relaties die we opbouwen met onze klanten en hun dieren.”

Bregje werkt op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Dierenarts Bregje Muijlaert
Jetske Verhulsdonck

Jetske Verhulsdonck

Jetske is voor onze klanten, door haar jarenlange verbondenheid aan de praktijk, een bekend en ook geliefd gezicht. Zij begon haar carrière als paraveterinair al in 1997 en heeft dus inmiddels haar sporen verdiend in de diergeneeskundige wereld. Jetske is niet alleen paraveterinair, maar zorgt er als praktijkmanager ook voor dat alles achter de schermen op rolletjes loopt.

Jetske: “Ik ben één van die geluksvogels die van haar passie haar beroep heeft kunnen maken. Het allerleukste aan mijn werk is de combinatie van het contact met mens en dier. Bij ons is er altijd tijd om zowel mens als dier in de watten te leggen, iets wat ik vreselijk graag doe. Als iedereen met een tevreden gevoel de deur uitgaat, is mijn dag geslaagd! Na al die jaren ga ik nog altijd met veel plezier naar mijn werk, ik kan me niet voorstellen ooit iets anders te doen.”

Op dinsdag en woensdag word je te woord gestaan door Jetske Verhulsdonck.

Maike van der Jagt

Maike werkt sinds september 2019 bij ons maar is al sinds 2005 gediplomeerd paraveterinair. Naast een bak aan ervaring, beschikt Maike over heel veel enthousiasme: voor haar vak, voor haar collega’s en voor de klanten en patiënten. Ze heeft bijzondere interesse in tandheelkunde en katten en is altijd vrolijk en geïnteresseerd. Met haar hoef je je geen moment te vervelen!

“Om maar meteen met de deur in huis te vallen: ik heb toch wel het leukste beroep wat er bestaat! Als klein meisje wilde ik al ‘iets met dieren doen’ en inmiddels doe ik dat al sinds 2005 met veel plezier. Ik hou van dieren in alle soorten en maten, maar heb een speciaal plekje in mijn hart voor de kat. Vooral hun specifieke verzorging en complexe gedrag vind ik ontzettend interessant. Bij Dierenarts Aan de Amstel staan tijd en aandacht voor klant en dier voorop en dat maakt het werken hier tot een feestje!”

Maike werkt op maandag, donderdag en vrijdagochtend.

Paraveterinair Maike van der Jagt
Paraveterinair Maike van der Jagt

Melissa de Rijk

Melissa is in november 2021 bij ons begonnen als stagiair tijdens haar opleiding tot paraveterinair. Inmiddels is haar opleiding afgerond en zijn we blij dat we haar aan ons team hebben kunnen toevoegen. Melissa is een snelle leerling en gezellige collega, die zich in korte tijd onmisbaar heeft gemaakt bij ons.

Melissa: “Als klein meisje riep ik al dat ik iets met dieren wilde doen als ik groot was. Na de middelbare school heb ik verschillende opleidingen geprobeerd, maar werken met dieren bleef toch knagen. Ik ben daarom heel blij dat ik toch uiteindelijk de stap heb gezet om paraveterinair te worden! Ik ben gek op alle dieren, maar honden hebben bij mij een streepje voor. Ik vind hondengedrag heel interessant. Ik heb veel plezier in het werken bij Dierenarts aan de Amstel en leer elke dag weer wat nieuws.”

Melissa zorgt voor jouw dier op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Je wilt altijd het beste voor je huisdieren. Bij Dierenarts aan de Amstel gaan ze met leuke en minder leuke dingen hier zorgvuldig, behulpzaam en respectvol om. Of het nu ligt aan het geweldige team wat hier werkt en uitsluitend uit vrouwen bestaat? Het moet haast wel. Men is gewoon lief voor dieren en de baasjes worden daardoor toch vaak gerustgesteld.
Truus en Leo Pool, baasjes van Punky

Onze lieve hond Moniek
Is al een paar jaar chronisch ziek
Ze komt hier maandelijks twee keer
Voor wegen en soms ook voor meer
Zij wordt met aandacht dan gezien
Door Bregje Jetske of Jacqueline
Linda geeft haar soms een prik
Daarna een koekje voor de schrik
Meedenken of ook goede raad
Hebben zij hier steeds paraat
Altijd een vriendelijk gezicht
Ze zijn hier zeker klantgericht.
Kortom bij deze dierenartspraktijk
Zijn baas en huisdier écht belangrijk!
Ik als vrouwtje van Moniek
Vindt ze hierdoor zeer uniek!

Lucie, baasje van Moniek