Ons team

Bij Dierenarts Aan de Amstel werkt een klein en hecht team van twee dierenartsen en drie paraveterinairen (dierenartsassistenten). Bregje, Jetske en Jacqueline werken al vanaf het begin in 2011 samen en Linda is daar in 2015 bij gekomen. Esther maakte in 2017 het team compleet. Samen hebben ze 7 katten, 6 honden, 8 zonen, 3 mannen en 2 vrouwen.

Bregje Muijlaert

Bregje Muijlaert is sinds 2011 de trotse eigenaar van Dierenarts Aan de Amstel. Ze is in 2006 afgestudeerd aan de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Tijdens haar studie heeft ze zich naast honden en katten ook verdiept in konijnen, knaagdieren en fretten. Ze heeft in de eerste 5 jaar van haar carrière vele dierenartspraktijken in heel Nederland van binnen gezien als waarnemend dierenarts. Chirurgie, en met name laparoscopische sterilisatie, heeft haar bijzondere interesse.

Bregje: “Werken met dieren is werken met emotie; het omvat zoveel meer dan alleen het beter maken van een huisdier. Ik vind het heel belangrijk dat iedereen zich gezien en gehoord voelt bij ons. Ik geniet als iemand na een levensreddende operatie van z’n hond opgelucht en blij naar huis gaat. Minstens zo belangrijk vind ik het dat iemand met een goed gevoel kan terugkijken op het afscheid van zijn huisdier. We voelen ons met het hele team echt betrokken, en dat werkt door in de relaties die we opbouwen met onze klanten en hun dieren.”

Bregje werkt elke dag behalve vrijdag.

Dierenarts Bregje Muijlaert
Dierenarts Linda Franssen

Linda Franssen

Linda Franssen is net als Bregje Muijlaert in 2006 afgestudeerd. Bregje en Linda leerden elkaar kennen tijdens de laatste fase van hun studie en hebben ook nog even samen in hetzelfde rugbyteam gespeeld. Op dit moment werkt Linda een aantal dagen per week in de Spoedkliniek voor Dieren in Amsterdam, alwaar ze veel ernstig zieke dieren behandelt. Daarnaast werkt ze 1 dag in de week bij Dierenarts Aan de Amstel.

Linda: “Toen Bregje mij in 2015 vroeg om bij haar te komen werken, hoefde ik geen twee keer na te denken. Ik vind het heel leuk om, naast mijn hectische werk in de Spoedkliniek, bij Dierenarts Aan de Amstel juist alle tijd en aandacht voor de dieren en hun baasjes te hebben. Ik beleef veel plezier aan het persoonlijke contact met de klanten en ook aan het werken in zo’n klein en gezellig team.”

Linda werkt op vrijdag.

Jacqueline Hogenhout

Jacqueline Hogenhout woont al jaren in Ouderkerk en is dus een bekend gezicht voor veel van onze klanten. Ze heeft op latere leeftijd een carrièreswitch gemaakt om eindelijk haar passie te kunnen volgen. Jacqueline werkt al sinds 2009 bij Dierenarts Aan de Amstel en is sinds 2013 gediplomeerd paraveterinair. Jacqueline is zeer betrokken, meelevend en zorgvuldig: bij haar is je dier in goede handen!

Jacqueline: “Doe alles wat je doet met hart en ziel; dat doe ik in het dagelijks leven maar zeker ook in mijn werk. Het is niet alleen het werken met dieren dat mijn werk zo leuk maakt, maar ook het contact met de baasjes. Het kunnen adviseren, geruststellen, een luisterend oor bieden en er proberen te zijn voor mensen die even een arm om de schouders nodig hebben. Dit maakt dat ik iedere keer weer met plezier naar mijn werk ga.”

Jacqueline helpt jou op maandag en donderdag

Jacqueline Hogenhout
Jetske Verhulsdonck

Jetske Verhulsdonck

Jetske is voor onze klanten, door haar jarenlange verbondenheid aan de praktijk, niet alleen een bekend maar ook een geliefd gezicht. Zij begon haar carrière als paraveterinair al in 1997 en heeft dus inmiddels haar sporen verdiend in de diergeneeskundige wereld. Haar interesses liggen in de tandheelkunde en voedingsleer en zij is gecertificeerd Hill’s voedingsconsulente.

Jetske: “Ik ben één van die geluksvogels die van haar passie haar beroep heeft kunnen maken. Het allerleukste aan mijn werk is de combinatie van het contact met mens en dier. Bij ons is er altijd tijd om zowel mens als dier in de watten te leggen, iets wat ik vreselijk graag doe. Als iedereen met een tevreden gevoel de deur uitgaat, is mijn dag geslaagd! Na al die jaren ga ik nog altijd met veel plezier naar mijn werk, ik kan me niet voorstellen ooit iets anders te doen.”

Op woensdag en vrijdag word je te woord gestaan door Jetske Verhulsdonck.

Esther Visser

Esther werkt sinds 2017 bij ons en is dus de nieuwste aanwinst. Dat betekent niet dat zij nieuw is in de veterinaire wereld: sinds 2011 is zij paraveterinair. Zij combineert haar werk bij ons met werk voor de Stichting Contacthond en haar eigen bedrijf, Sam-Sam

Esther:”Mensen en dieren kunnen zoveel voor elkaar betekenen. Dieren geven plezier, troost en laten ons veel van onszelf zien. Logisch dat we leuke dingen samen willen doen en veel met ze knuffelen. Natuurlijk willen we ze de beste zorg geven, ook als het even wat minder gaat. Begeleiding, training én medische hulp: voor mij is er geen betere combi en ik ben blij dat ik hier mijn dagelijks werk van heb kunnen maken.”

Esther werkt op dinsdag.

Jacqueline Hogenhout

Je wilt altijd het beste voor je huisdieren. Bij Dierenarts aan de Amstel gaan ze met leuke en minder leuke dingen hier zorgvuldig, behulpzaam en respectvol om. Of het nu ligt aan het geweldige team wat hier werkt en uitsluitend uit vrouwen bestaat? Het moet haast wel. Men is gewoon lief voor dieren en de baasjes worden daardoor toch vaak gerustgesteld.

Truus en Leo Pool, baasjes van Punky

Onze lieve hond Moniek
Is al een paar jaar chronisch ziek
Ze komt hier maandelijks twee keer
Voor wegen en soms ook voor meer
Zij wordt met aandacht dan gezien
Door Bregje Jetske of Jacqueline
Linda geeft haar soms een prik
Daarna een koekje voor de schrik
Meedenken of ook goede raad
Hebben zij hier steeds paraat
Altijd een vriendelijk gezicht
Ze zijn hier zeker klantgericht.
Kortom bij deze dierenartspraktijk
Zijn baas en huisdier écht belangrijk!
Ik als vrouwtje van Moniek
Vindt ze hierdoor zeer uniek!

Lucie, baasje van Moniek