Ons team

Bij Dierenarts Aan de Amstel werkt een klein en hecht team van twee dierenartsen en drie paraveterinairen (dierenartsassistenten). We hechten veel waarde aan plezier beleven in ons werk, een goede werk-privébalans behouden en lol hebben met elkaar. Daardoor gaat iedereen elke dag met plezier naar haar werk. Dat is niet alleen fijn voor ons; dat merk jij ook direct als je bij ons binnenloopt!

Bregje Muijlaert

Bregje Muijlaert is sinds 2011 de trotse eigenaar van Dierenarts Aan de Amstel. Ze is in 2006 afgestudeerd aan de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Tijdens haar studie heeft ze zich naast honden en katten ook verdiept in konijnen, knaagdieren en fretten. Ze heeft in de eerste 5 jaar van haar carrière vele dierenartspraktijken in heel Nederland van binnen gezien als waarnemend dierenarts. Chirurgie, en met name laparoscopische sterilisatie, heeft haar bijzondere interesse.

Bregje: “Werken met dieren is werken met emotie; het omvat zoveel meer dan alleen het beter maken van een huisdier. Ik vind het heel belangrijk dat iedereen zich gezien en gehoord voelt bij ons. Ik geniet als iemand na een levensreddende operatie van z’n hond opgelucht en blij naar huis gaat. Minstens zo belangrijk vind ik het dat iemand met een goed gevoel kan terugkijken op het afscheid van zijn huisdier. We voelen ons met het hele team echt betrokken, en dat werkt door in de relaties die we opbouwen met onze klanten en hun dieren.”

Bregje werkt op dinsdag, woensdag en donderdag.

Dierenarts Bregje Muijlaert
Dierenarts Linda Franssen

Linda Franssen

Linda Franssen is net als Bregje Muijlaert in 2006 afgestudeerd. Bregje en Linda leerden elkaar kennen tijdens de laatste fase van hun studie en hebben ook nog even samen in hetzelfde rugbyteam gespeeld. Op dit moment werkt Linda een aantal dagen per week in de Spoedkliniek voor Dieren in Amsterdam, alwaar ze veel ernstig zieke dieren behandelt. Daarnaast werkt ze 1,5 dag in de week bij Dierenarts Aan de Amstel.

Linda: “Toen Bregje mij in 2015 vroeg om bij haar te komen werken, hoefde ik geen twee keer na te denken. Ik vind het heel leuk om, naast mijn hectische werk in de Spoedkliniek, bij Dierenarts Aan de Amstel juist alle tijd en aandacht voor de dieren en hun baasjes te hebben. Ik beleef veel plezier aan het persoonlijke contact met de klanten en ook aan het werken in zo’n klein en gezellig team.”

Linda werkt op maandag en vrijdagmiddag.

Kim van Weerdenburg

Kim is de Benjamin in ons team en is bij ons begonnen als stagiair. Die stage beviel van beide kanten zo goed dat ze na haar opleiding bij ons is blijven plakken! Kim weet van aanpakken, is erg leergierig en hecht veel waarde aan een goed contact met de klant.

Kim: “Mijn passie ligt bij de dieren, hoe leuk is het om dan daarin je werk te kunnen vinden! Ik ben opgegroeid met dieren en wilde hen als jong meisje al de beste zorg bieden. Nu kan ik vanuit mijn vak andere mensen helpen hún dieren de beste zorg te bieden! Ik vind het heel belangrijk om de tijd te kunnen nemen voor onze klanten en hun dieren. Die aandacht is een speerpunt bij Dierenarts Aan de Amstel en daarom ben ik heel blij onderdeel te mogen uitmaken van juist dit team.”

Kim helpt jou op maandag en donderdag

Merel Verheij
Jetske Verhulsdonck

Jetske Verhulsdonck

Jetske is voor onze klanten, door haar jarenlange verbondenheid aan de praktijk, niet alleen een bekend maar ook een geliefd gezicht. Zij begon haar carrière als paraveterinair al in 1997 en heeft dus inmiddels haar sporen verdiend in de diergeneeskundige wereld. Jetske doet naast haar werk als paraveterinair ook veel achter de schermen op managementgebied.

Jetske: “Ik ben één van die geluksvogels die van haar passie haar beroep heeft kunnen maken. Het allerleukste aan mijn werk is de combinatie van het contact met mens en dier. Bij ons is er altijd tijd om zowel mens als dier in de watten te leggen, iets wat ik vreselijk graag doe. Als iedereen met een tevreden gevoel de deur uitgaat, is mijn dag geslaagd! Na al die jaren ga ik nog altijd met veel plezier naar mijn werk, ik kan me niet voorstellen ooit iets anders te doen.”

Op woensdag en vrijdag word je te woord gestaan door Jetske Verhulsdonck.

Esther Visser

Esther werkt sinds 2017 bij ons maar is al sinds 2011 paraveterinair. Zij combineert haar werk bij ons met werk voor Stichting Contacthond en haar eigen bedrijf, Sam-Sam. Ze is dus echt een bezige bij, en heeft door haar verschillende werkzaamheden heel veel kennis van honden, hun gedrag en hun band met mensen.

Esther:”Mensen en dieren kunnen zoveel voor elkaar betekenen. Dieren geven plezier, troost en laten ons veel van onszelf zien. Logisch dat we leuke dingen samen willen doen en veel met ze knuffelen. Natuurlijk willen we ze de beste zorg geven, ook als het even wat minder gaat. Begeleiding, training én medische hulp: voor mij is er geen betere combi en ik ben blij dat ik hier mijn dagelijks werk van heb kunnen maken.”

Esther werkt op dinsdag.

Jacqueline Hogenhout
Je wilt altijd het beste voor je huisdieren. Bij Dierenarts aan de Amstel gaan ze met leuke en minder leuke dingen hier zorgvuldig, behulpzaam en respectvol om. Of het nu ligt aan het geweldige team wat hier werkt en uitsluitend uit vrouwen bestaat? Het moet haast wel. Men is gewoon lief voor dieren en de baasjes worden daardoor toch vaak gerustgesteld. Truus en Leo Pool, baasjes van Punky

Onze lieve hond Moniek
Is al een paar jaar chronisch ziek
Ze komt hier maandelijks twee keer
Voor wegen en soms ook voor meer
Zij wordt met aandacht dan gezien
Door Bregje Jetske of Jacqueline
Linda geeft haar soms een prik
Daarna een koekje voor de schrik
Meedenken of ook goede raad
Hebben zij hier steeds paraat
Altijd een vriendelijk gezicht
Ze zijn hier zeker klantgericht.
Kortom bij deze dierenartspraktijk
Zijn baas en huisdier écht belangrijk!
Ik als vrouwtje van Moniek
Vindt ze hierdoor zeer uniek!

Lucie, baasje van Moniek