Ons team

Bij Dierenarts Aan de Amstel werkt een klein en hecht team van twee dierenartsen en drie paraveterinairen (dierenartsassistenten). We hechten veel waarde aan plezier beleven in ons werk, een goede werk-privébalans behouden en lol hebben met elkaar. Daardoor gaat iedereen elke dag met plezier naar haar werk. Dat is niet alleen fijn voor ons; dat merk jij ook direct als je bij ons binnenloopt!

Bregje Muijlaert

Bregje Muijlaert is sinds 2011 de trotse eigenaar van Dierenarts Aan de Amstel. Ze is in 2006 afgestudeerd aan de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Tijdens haar studie heeft ze zich naast honden en katten ook verdiept in konijnen, knaagdieren en fretten. Ze heeft in de eerste 5 jaar van haar carrière vele dierenartspraktijken in heel Nederland van binnen gezien als waarnemend dierenarts. Chirurgie, en met name laparoscopische sterilisatie, heeft haar bijzondere interesse.

Bregje: “Werken met dieren is werken met emotie; het omvat zoveel meer dan alleen het beter maken van een huisdier. Ik vind het heel belangrijk dat iedereen zich gezien en gehoord voelt bij ons. Ik geniet als iemand na een levensreddende operatie van z’n hond opgelucht en blij naar huis gaat. Minstens zo belangrijk vind ik het dat iemand met een goed gevoel kan terugkijken op het afscheid van zijn huisdier. We voelen ons met het hele team echt betrokken, en dat werkt door in de relaties die we opbouwen met onze klanten en hun dieren.”

Bregje werkt op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Dierenarts Bregje Muijlaert
Jetske Verhulsdonck

Jetske Verhulsdonck

Jetske is voor onze klanten, door haar jarenlange verbondenheid aan de praktijk, een bekend en ook geliefd gezicht. Zij begon haar carrière als paraveterinair al in 1997 en heeft dus inmiddels haar sporen verdiend in de diergeneeskundige wereld. Jetske is niet alleen paraveterinair, maar zorgt er als praktijkmanager ook voor dat alles achter de schermen op rolletjes loopt.

Jetske: “Ik ben één van die geluksvogels die van haar passie haar beroep heeft kunnen maken. Het allerleukste aan mijn werk is de combinatie van het contact met mens en dier. Bij ons is er altijd tijd om zowel mens als dier in de watten te leggen, iets wat ik vreselijk graag doe. Als iedereen met een tevreden gevoel de deur uitgaat, is mijn dag geslaagd! Na al die jaren ga ik nog altijd met veel plezier naar mijn werk, ik kan me niet voorstellen ooit iets anders te doen.”

Op dinsdag en woensdag word je te woord gestaan door Jetske Verhulsdonck.

Kim van Weerdenburg

Kim is de Benjamin in ons team en is bij ons begonnen als stagiair. Die stage beviel van beide kanten zo goed dat ze na haar opleiding bij ons is blijven plakken! Kim weet van aanpakken, is erg leergierig en hecht veel waarde aan een goed contact met de klant.

Kim: “Mijn passie ligt bij de dieren, hoe leuk is het om dan daarin je werk te kunnen vinden! Ik ben opgegroeid met dieren en wilde hen als jong meisje al de beste zorg bieden. Nu kan ik vanuit mijn vak andere mensen helpen hún dieren de beste zorg te bieden! Ik vind het heel belangrijk om de tijd te kunnen nemen voor onze klanten en hun dieren. Die aandacht is een speerpunt bij Dierenarts Aan de Amstel en daarom ben ik heel blij onderdeel te mogen uitmaken van juist dit team.”

Kim helpt jou op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Kim van Weerdenburg
Maike van der Jagt

Maike van der Jagt

Maike werkt sinds september 2019 bij ons maar is al sinds 2005 gediplomeerd paraveterinair. Naast een bak aan ervaring, beschikt Maike over heel veel enthousiasme: voor haar vak, voor haar collega’s en voor de klanten en patiënten. Ze heeft bijzondere interesse in tandheelkunde en katten en is altijd vrolijk en geïnteresseerd. Met haar hoef je je geen moment te vervelen!

“Om maar meteen met de deur in huis te vallen: ik heb toch wel het leukste beroep wat er bestaat! Als klein meisje wilde ik al ‘iets met dieren doen’ en inmiddels doe ik dat al sinds 2005 met veel plezier. Ik hou van dieren in alle soorten en maten, maar heb een speciaal plekje in mijn hart voor de kat. Vooral hun specifieke verzorging en complexe gedrag vind ik ontzettend interessant. Bij Dierenarts Aan de Amstel staan tijd en aandacht voor klant en dier voorop en dat maakt het werken hier tot een feestje!”

Maike werkt op maandag en donderdag.

Je wilt altijd het beste voor je huisdieren. Bij Dierenarts aan de Amstel gaan ze met leuke en minder leuke dingen hier zorgvuldig, behulpzaam en respectvol om. Of het nu ligt aan het geweldige team wat hier werkt en uitsluitend uit vrouwen bestaat? Het moet haast wel. Men is gewoon lief voor dieren en de baasjes worden daardoor toch vaak gerustgesteld.
Truus en Leo Pool, baasjes van Punky

Onze lieve hond Moniek
Is al een paar jaar chronisch ziek
Ze komt hier maandelijks twee keer
Voor wegen en soms ook voor meer
Zij wordt met aandacht dan gezien
Door Bregje Jetske of Jacqueline
Linda geeft haar soms een prik
Daarna een koekje voor de schrik
Meedenken of ook goede raad
Hebben zij hier steeds paraat
Altijd een vriendelijk gezicht
Ze zijn hier zeker klantgericht.
Kortom bij deze dierenartspraktijk
Zijn baas en huisdier écht belangrijk!
Ik als vrouwtje van Moniek
Vindt ze hierdoor zeer uniek!

Lucie, baasje van Moniek