Beter door aandacht

Goed zijn in je vak, daar draait het bij ons om. Dat kan alleen als je echt aandacht hebt voor wat je doet. Oprechte aandacht herken je doordat het nagenoeg vanzelfsprekend is en in de dagelijkse praktijk verweven zit. Van een grondige diagnose tot een ansichtkaartje achteraf. En van een operatie volgens de laatste inzichten tot een betrokken sfeer op de werkvloer naar mens en dier. Ons hele team heeft het aandacht geven in de genen zitten. En dat voel je, als dier én als eigenaar.

Aandacht voor jouw dier

Je dier gezond maken én gezond houden, daar zijn wij voor. Maar veel dieren gaan niet voor hun plezier naar de dierenarts en dat is lastig; voor jouw dier, voor jou en soms ook wel een beetje voor ons. Wij geloven dat wij meer voor je dier én voor jou kunnen betekenen door aandacht te hebben voor wat jouw dier nodig heeft om zich fijn bij ons te voelen.

Betere zorg door aandacht

Dat begint al bij ons puppyconsultatiebureau waardoor jouw nieuwe maatje zich kind aan huis gaat voelen bij ons. Maar ook later in zijn leven doen we er alles aan om je huisdier op zijn gemak te stellen. Door een speciale kattenplank en gescheiden opnameruimte voor katten. Door jou erbij te laten zijn als je huisdier onder narcose moet en óók als hij weer wakker wordt. En natuurlijk staat de koekjespot altijd klaar op de balie en in de spreekkamer.

Aandacht voor jou

Optimale zorg voor je huisdier, daar werken wij elke dag aan. Maar we weten als geen ander wat het betekent als je huisdier ziek wordt. Spanning, onzekerheid, angst… Wij ondersteunen je daarom graag. Dit doen we bijvoorbeeld door alle mogelijke opties op tafel te leggen en uitgebreid de tijd te nemen voor je vragen. Te verwachten kosten worden op een rijtje gezet en samen met jou beslissen we wat het beste is voor jouw maatje. Vaak bellen we na een ziekteproces of operatie nog even na; niet omdat dat zo hoort, maar omdat we ons écht betrokken voelen.

Aandacht voor ons vak

Stilstand is achteruitgang: dat geldt absoluut in de diergeneeskunde. Wij nemen ons vak serieus en volgen daarom regelmatig nascholingen. Hierdoor beoefenen we moderne diergeneeskunde. Dit betekent niet dat wij bij elke tumor chemotherapie adviseren, maar wél dat je van ons alle behandelopties te horen krijgt. Alleen dan kun jij een weloverwogen keuze maken.

Er is veel mogelijk bij ons, van uitgebreid bloedonderzoek tot echo’s en laparoscopische sterilisatie. Als er toch een doorverwijzing nodig is, dan beschikken wij over een uitgebreid netwerk van specialisten en andere zorgverleners waar wij goede ervaringen mee hebben.

Aandacht voor elkaar

We houden van ons vak, we beleven veel plezier aan de dieren en hun baasjes, én wij vinden onze collega’s leuk. Doordat we aandacht hebben voor elkaar, werken we in een gezellige sfeer in een heel hecht team. We zijn een team dat goed op elkaar is afgestemd. Deze sfeer proef je als je bij ons binnenloopt. Het straalt af op alles wat we doen. Dat is fijn voor ons en jij profiteert daar vanzelf van!

Een fijne praktijk. Als het nodig is maken ze tijd voor je en hun zorg voor jouw huisdier is echt goed. Ik ben blij met deze dierenarts in Ouderkerk.
Klara, baasje van Mojo en Maja

Wij zijn zo blij met jullie vernieuwende, persoonlijke aanpak!
Familie Harmsen

Jane komt graag bij jullie, want altijd als we langs lopen trekt ze naar de praktijk, ook meteen nadat ze bij jullie was gesteriliseerd.
Jullie betrokkenheid en enthousiasme is prikkelend. Het professionalisme en de vakkundigheid gaat gepaard met grote liefde voor de dieren, dat merken we aan alles.
Erg handig dat we herinneringen via de mail krijgen met tips, die tijdens een consult zijn genoemd, of voor periodieke medicatie. We zijn erg blij met jullie! Als er een “tripadvisor” (of “vetadvisor” ????) zou bestaan, zouden we 5⭐️ of een 10 geven.
Robbert, baasje van Jane