Onze aanbiedingen (geldig van 1 maart tm 31 maart):

HOND
– 50% korting op een jaar ontworming: voor een hond van 20 kg betaalt u daardoor geen 51,20, maar slechts 25,60! Deze tabletten zijn zeer smakelijk, waardoor uw hond ze als snoepje opeet. Geen gedoe met pillen ingeven dus!

– 25% korting op een verpakking Prac-tic. Met 1 pipet Prac-tic is uw hond een maand vlo- en teekvrij! Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt, prijs is afhankelijk van het gewicht van uw hond.

– gratis vlooiencheck bij de assistente. Er wordt gekeken of uw hond last heeft van vlooien en u krijgt een advies op maat.

KAT
– 25% korting op een jaar ontworming: u krijgt 4 Milbemax tabletten voor de prijs van 3! Tijdelijk geen 32,40 euro maar slechts 24,30 euro.

– een half jaar gegarandeerd vlovrij met de Program injectie voor 45,65. Dat is slechts 5 euro per maand! Nu met garantie: toch vlooien gezien? Wij lossen het probleem voor u op, op onze kosten!

– gratis vlooiencheck bij de assistente. Er wordt gekeken of uw kat last heeft van vlooien en u krijgt een advies op maat. Ook kan zij uw kat een ontwormpil toedienen en u leren dit zelf te doen.