De maand januari zal bij Dierenarts Aan de Amstel in het teken staan van… afvallen! Vele mensen beginnen het nieuwe jaar met goede voornemens om wat gewicht te verliezen, maar vaak zouden hond en kat ook wel een pondje kunnen missen. Uw hond of kat ook?

Twijfelt u of uw huisdier te dik is?
Wilt u wel minder voeren, maar ziet u op tegen het constante gebedel om eten?
Heeft u het al eerder geprobeerd, maar zonder resultaat?
Bent u wel streng, maar geeft uw partner tussendoortjes?

Twijfel dan niet langer, maar bel ons voor een GRATIS gewichtsconsult van 30 minuten bij onze ervaren paraveterinairen. Wij bespreken dan met u hoeveel overgewicht uw dier heeft en stellen samen met u een plan van aanpak op. U krijgt niet alleen een voedingsadvies op maat, maar ook vele tips en trucs die zorgen dat het afvallen u en uw hond of kat helemaal niet zo zwaar zal vallen als u wellicht vreest. Tot slot zullen we een foto van uw huisdier maken en samen met u niet alleen een einddoel vaststellen, maar ook een tussentijds doel.

HAALT UW HOND OF KAT DIT TUSSENTIJDS DOEL, DAN KRIJGT HIJ/ZIJ EEN GRATIS ZAK VOER!

Na het eerste consult wordt u niet aan uw lot overgelaten: we spreken om de 2-3 weken met u af voor een gewichtscontrole van 15 minuten, waarbij we bespreken hoe het gaat en bekijken of uw hond/kat nog op schema ligt. Deze gewichtscontroles kosten, als u in de maand januari begint met het traject, slechts 9,95 euro!

AANBIEDING: nu VIER maanden begeleiding met 6 controles voor slechts 39,95!

De meeste dieren hebben na vier tot zes maanden hun streefgewicht bereikt. Na vier maanden zullen we een hond en een kat uitroepen tot winnaars van onze grote afvalrace. Voor deze twee winnaars hebben we prachtige prijzen klaar liggen!

Begin het jaar goed, en geef uw hond of kat NU op!