Met onze gepersonaliseerde stempelkaart ontvangt u bij 10 stempels 1 zak dieetvoeding HELEMAAL GRATIS! Daarnaast ontvangt u bij de volgende voedingen zelfs NOG een extraatje:

  • S/D en C/D: na 5 zakken een gratis urine-onderzoek
  • K/D: bij een volle spaarkaart 25% korting op een bloedonderzoek naar de nierfunctie
  • R/D en W/D: na 5 zakken een gratis gewichtsconsult
  • Y/D: bij een volle spaarkaart 25% korting op een bloedonderzoek naar de schildklierfunctie
  • T/D: bij een volle spaarkaart een gratis gebitscontrole
  • M/D: bij een volle spaarkaart een gratis bloedsuikercontrole

WAAROM DEZE ACTIE?
Veel mensen weten niet dat dieetvoedingen, zoals nierdiëten of afvaldiëten voor hond en kat, in Nederland alleen bij de dierenarts te koop horen te zijn. Helaas zijn er dierenwinkels en online webshops die deze voedingen zonder controle door een dierenarts verkopen. Dit is niet alleen niet toegestaan, het levert ook nog eens gevaarlijke situaties op als uw huisdier een verkeerde voeding krijgt aangeraden, of te lang op een dieetvoeding staat die niet geschikt is voor langdurig gebruik.

Een paar voorbeelden van wat wij regelmatig meemaken:

  • oudere katten die, zonder diagnose, maar puur vanwege de leeftijd op K/D (nierdieet) worden gezet. Niet heel schadelijk, wel onnodig duur!
  • te zware honden die op R/D, een afvaldieet, worden gezet zonder bijbehorend advies. Afvallen is hiermee vaak gedoemd te mislukken, daarnaast kan het schadelijk zijn voor honden die om een medische reden te dik zijn (schildklieraandoening, ziekte van Cushing)
  • katten met suikerziekte die K/D (nierdieet) aangeraden krijgen omdat ze veel drinken en plassen. Dit is levensgevaarlijk, want een kat met onbehandelde suikerziekte kan doodgaan!
  • hetzelfde geldt voor katten met ‘plasklachten’ die op de K/D (nierdieet) worden gezet terwijl ze (achteraf) blaasgruis blijken te hebben. Onbehandelde blaasgruis kan tot een plasbuisverstopping leiden, een potentieel dodelijke aandoening.

De dieetvoeding kopen bij uw dierenarts heeft altijd toegevoegde waarde: u koopt het bij een professional aan wie u direct al uw vragen over uw huisdier en/of zijn dieet kunt stellen. Onze paraveterinairen zijn gecertificeerde voedingsconsulenten met een opleiding van 4 jaar achter de rug, en daarnaast is de dierenarts voor overleg altijd dichtbij. Hierdoor is de kennis die wij in huis hebben over dieren en diervoedingen niet te vergelijken met die van een dierenwinkeleigenaar, die na 8 cursusavonden een dierenwinkel mag runnen.

Elk koopmoment is voor ons een controlemomentje: door middel van een babbeltje aan de balie houden wij goed in de gaten hoe het met uw huisdier gaat, en of hij/zij nog wel de juiste voeding en de juiste hoeveelheid hiervan krijgt.

Wij bieden ook nog eens smaakgarantie: lust uw huisdier een voeding van Hill’s niet, dan kunt u de ongeopende zak terugbrengen en krijgt u uw geld terug. Die service biedt een dierenwinkel of webshop u niet!

Interesse in deze stempelkaart? Koop een zak voer bij ons en ontvang direct de stempelkaart!