De dierenarts bij jou thuis

Soms kan het lastig voor je zijn om naar onze praktijk te komen. Bijvoorbeeld omdat je huisdier heel angstig is voor de dierenarts of omdat je je kat niet in een reismandje kunt krijgen. Het kan ook zijn omdat jij zelf slecht ter been bent en daardoor niet kunt komen.

Geen probleem! In goed overleg en als er mogelijkheid toe is in de planning kan de dierenarts aan huis komen. Hier worden wel visitekosten voor in rekening gebracht.

Euthanasie

Zodra je de moeilijke beslissing hebt genomen om je maatje te laten inslapen, kan het prettig zijn als de dierenarts daarvoor bij jou thuis komt. Je huisdier heeft dan in deze laatste fase zo min mogelijk stress en jullie kunnen in alle rust en in een eigen vertrouwde omgeving afscheid van elkaar nemen.

Wil jij dat de dierenarts bij jou thuis komt? Neem dan gerust contact met ons op. Samen overleggen wat de beste oplossing voor jou en je huisdier is.
De dierenarts bij u thuis
De wijze waarop jullie met dit voor ons emotionele moment zijn omgegaan, en in alle rust ook onze kinderen hebben betrokken in het proces en uitleg hebben gegeven, hebben we als erg prettig ervaren.
Baasjes van Dikkie

Heel erg bedankt voor jullie kaartje, we waren echt verrast. Cici is 18 jaar bij ons geweest en we weten nu inderdaad dat ze geen pijn meer heeft. We willen jullie bedanken voor de goede zorgen en dat jullie Cici met liefde hebben behandeld.
Baasje van Cici

Wil jullie bedanken voor de hulp en steun. De beslissing was zo moeilijk en verdrietig. Toen ik buiten naar mijn auto liep, keek ik nog even naar binnen en zag Bregje zo lief zitten met Nina in haar armen. Dit heeft me zo geraakt, vond ik zo mooi en lief! Bedankt dat je hebt gedaan wat ik niet kon door emotie.
Carolien, baasje van konijntje Nina