Aanvraag videoconsult

Vanuit je eigen vertrouwde omgeving kun je je vraag over je huisdier stellen aan de dierenarts, die via een videoverbinding mee kan kijken naar jouw huisdier. Je ontvangt advies van je dierenarts zonder dat je direct met je huisdier naar de praktijk hoeft te komen. Geen stress en geen gereis!

Met onze online module plan jij makkelijk een online videoconsult in. 

Je kiest een tijd en rekent direct af. Je kunt zelf kiezen of je via Skype, Whatsapp of FaceTime wil videobellen. Wij nemen vervolgens op de afgesproken tijd contact met je op. Zie je geen tijd die uitkomt voor jou? Bel ons dan even, dan kunnen we in onderling overleg vast een dag en tijd vinden die voor beide partijen uitkomt. Twijfel je of jouw vraag geschikt is voor een videoconsult? Ook dit kan de assistente telefonisch wel inschatten. Je kunt ons bellen op: 020 – 496 31 31.

Ja, ik wil een afspraak maken!

Voor welke vragen is zo’n videoconsult geschikt?

Je zult begrijpen dat een videoconsult geen volledige vervanging kan zijn van een gewoon consult. We kunnen je huisdier namelijk niet met onze eigen handen onderzoeken en we kunnen geen vervolgonderzoeken zoals bloedonderzoek doen om een diagnose te stellen. Maar in veel gevallen kunnen we jou en je huisdier toch helpen.

Het kan zijn dat we je gerust kunnen stellen: dat er niks aan de hand is of dat je het best even aan kunt kijken. Het kan ook zijn dat we je adviseren wat urine of ontlasting langs te brengen bij ons of je eigen dierenarts, of dat we je aanbieden bepaalde medicijnen op te komen halen op de praktijk of bij je eigen dierenarts. Het kan echter ook zijn dat we je toch adviseren een afspraak te maken bij ons of je eigen dierenarts. Mocht je vervolgens een afspraak maken bij ons, dan rekenen we een herhalingsconsult in plaats van een eerste consult, zodat je €7,50 bespaart.

Puppy begeleiding