Samen met de Dierenbescherming organiseren wij in de maand maart ‘Love is in the air’; een kortingsactie op sterilisaties en castraties van poezen en katers. Van de Dierenbescherming ontvangt u 10 euro korting op een castratie en 20 euro korting op een sterilisatie, en wij doen daar nog eens 10 euro bovenop!

Hiermee krijgt u dus in totaal 30 euro terug bij een sterilisatie van een poes en 20 euro bij een castratie van een kater!

Wees er wel snel bij; de Dierenbescherming stelt voor 200 dieren een korting beschikbaar en op = op!

Wilt u van deze actie gebruik maken, ga dan snel naar de website van de Dierenbescherming en vul hier het aanvraagformulier in. U krijgt dan van de Dierenbescherming een toekenningsnummer. Maak vervolgens bij ons een afspraak voor de sterilisatie of castratie van uw kat. U krijgt van ons direct 10 euro korting op de ingreep. Met behulp van de rekening van de operatie en het toekenningsnummer kunt u vervolgens bij de Dierenbescherming 10 euro (castratie) of 20 euro (sterilisatie) retour krijgen.

LET OP: zonder toekenningsnummer krijgt u GEEN korting van de Dierenbescherming en er worden slechts 200 toekenningsnummers uitgedeeld. Doe dus zo snel mogelijk een aanvraag!